Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură de URGENȚĂ de teama COVID-19: Therme București, cel mai mare spa din Europa, restricționează accesul vizitatorilor

therme

Therme Bucuresti a decis restricționarea temporară a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului, în perioada 12- 31 martie 2020, devansând lucrările multianuale de mentenanță.

Sănătatea și starea de bine a vizitatorilor și membrilor echipei Therme București  sunt și vor rămâne întotdeauna în centrul misiunii noastre, transmit reprezentanții printr-un comunicat de presă.

Therme București a decis devansarea lucrărilor multianuale de mentenanță, planificate inițial pentru a doua jumătate a lunii mai, în considerarea contextului și a măsurilor de prevenție luate de autoritățile din întreaga Europa pentru limitarea răspândirii globale a virusului Covid-19.

Covoronavirusul lovește în plin lumea filmului - Doi actori, diagnosticați cu Covid-19: 'Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi'

Măsura de restricționare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului Therme București este una temporară, prevăzută până la data de 31 martie a.c. Conform comunicatului celei mai respectate Asociații Profesionale Europene a Centrelor Termale - EWA,  având în vedere procedurile uzuale de igienizare și dezinfectare, cât și mediul natural, calitatea aerului și temperatura ambientală specifice proiectelor Therme, se confirmă, prin medicul coordonator al unității speciale de izolare din cadrul clinicii „Robert Bosch” din Stuttgart, Katja Rothfuß, faptul că: „Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale si băile publice, dimpotrivă: clorul și căldura sunt dușmani naturali ai virusurilor”.

În contextul actual, Therme București a luat încă din 28 februarie,  măsuri suplimentare de prevenție a răspândirii virusurilor, conform recomandărilor și standardelor de referință la nivel național și internațional.

Lucrările de mentenanță prevăzute de Therme București în această perioadă vizează menținerea celor mai înalte standarde de igienă, siguranță și confort în cel mai avansat tehnologic proiect din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.