Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură EXTREMĂ în Paris, din cauza pandemiei de coronavirus: Autorităţile din Paris au interzis exerciţiile fizice în aer liber pe timpul zilei

Gulliver/GettyImages
alergare

Măsuri extreme în Franța, după ce autoritățile au sesizat că cetățenii profită de posibilitatea de a face mișcare în aer liber și încalcă regulile de distanțare socială. Autorităţile din capitala Franței au interzis toate activităţile fizice în aer liber între orele 10.00 și 19.00. Măsura a fost luată după ce parizienii au fost surprinşi plimbându-se şi alergând în grupuri în parcurile din oraș, conform Mediafax.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

Locuitorii capitalei Franţei au încălcat regulile de distanţare socială impuse de autorităţile din Paris şi au umplut parcurile la sfârşitul săptămânii trecute. Parizienii au ieşit la plimbare sau la alergat în grupuri, chiar dacă au fost ameninţaţi că vor fi amendaţi cu 135 de euro pentru nerespectarea noilor măsuri.

Astfel, autorităţile din Paris au interzis toate activităţile fizice din aer liber în intervalul orar 10.00 - 19.00. Primarul capitalei Franţei, Anne Hidalgo, a declarat că în urma acestei reguli „oamenii vor face exerciţii în momentul în care străzile vor fi mai puţin aglomerate”.

Franţa este în carantină totală de peste o lună, înregistrând, până în acest moment, 112.950 de cazuri de noul coronavirus, cu 10.869 de decese şi 21.254 de vindecări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.