Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri de siguranţă la UNTOLD - Siguranţa la festival va fi asigurată de mii de angajaţi ai MAI

untold 2022

Măsuri de siguranţă la UNTOLD - Siguranţa la festival va fi asigurată de mii de angajaţi ai MAI

A opta ediţie a festivalului UNTOLD, care va aduce peste 250 de artişti naţionali şi internaţionali de top, alături de echipele lor şi zeci de mii de fani din România şi din întreaga lume, va debuta joi. Aproximativ 800 de agenţi de securitate privată vor contribui la menţinerea ordinii şi a liniştii în perimetrul evenimentul. Vor fi amplasate si două spitale mobile şi trei puncte de prim-ajutor în zona festivalului. Şuier va conduce şi în acest an divizia de echipaje canine, special pregătite pentru patrulare, au anunţat organizatorii, informează news.ro.

Mii de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, printre care Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum şi efectivele Poliţiei Locale, vor fi prezente pe toată durata celor patru zile de festival, asigurându-se că măsurile de siguranţă sunt respectate de toţi participanţii la festivalul UNTOLD.

Toate aceste măsuri de siguranţă au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, unde reprezentanţii UNTOLD au discutat, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi naţionale, despre angajamentul comun de a face din perimetrul festivalului UNTOLD cel mai sigur loc public din România. Echipa festivalului UNTOLD şi autorităţile locale îşi unesc forţele pentru a crea o experienţă memorabilă şi în siguranţă pentru toţi participanţii şi fanii prezenţi în oraşul Cluj-Napoca.

Cea mai mare scenă principală din istoria festivalului

Producţia de anul acesta este impresionantă. Festivalul se întinde pe o suprafaţă de 235.000 de metri pătraţi şi aşteaptă sute de mii de participanţi în cele 4 zile şi 4 nopţi de magie. Peste 15.000 de oameni din peste 20 de ţări construiesc acum lumi şi decoruri poveste pe stadionul Cluj Arena şi împrejurimi.

Scena principală va avea peste 900 de metri pătraţi de ecran LED, 32 de metri înălţime, 110 metri lăţime şi 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depăşeşte 500 de tone, iar acoperişul are o deschidere de 24 de metri. Peste 1250 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele şi nopţile de festival. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Tema UNTOLD 2023 este „The Light Phoenix” şi va fi regăsită în decorurile de pe stadion şi pe mainstage. Un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacţiune vor crea un Phoenix în cele mai vii culori.

Vor fi scene impresionante şi music spots speciale, peste 50 de vendori cu mâncare şi băuturi, un fashion corner denumit Designers’ Nest, zeci de activări ale partenerilor, personaje magice, animatori şi dansatori care vor defila prin festival, precum şi multe surprize.

Obiecte interzise la festival

Organizatorii UNTOLD reamintesc că obiectele interzise în festival sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Ridicarea brăţărilor de festival se va face din Parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1.08.2023 - 2.08.2023 (de marţi până miercuri), între orele 15:00 - 22:00. Tot de aici îşi pot ridica brăţările de festival şi fanii care au bilete Day 1. În timpul festivalului, ridicarea brăţărilor se poate face între orele 15:00 - 04:00, în parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

În acest an porţile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, la ora 16:00. În toate cele patru zile şi patru nopţi ale evenimentului, accesul în festival se face între orele 16:00 - 05:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.