Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri de ultima oră în scandalul calității apei din București - Apa Nova, amendată cu 10.000 lei de Direcția de Sănătate Publică

Apa Nova
Logo apa nova

Apa Nova a fost sancționată cu 10.000 lei, amenda maxima, de către Direcția de Sănătate Publică pentru calitatea neconformă a apei, ca urmare a analizelor din 30 ianuarie, au declarat surse avizate pentru STIRIPESURSE.RO.

DSP acuză Apa Nova că a încălcat prevederile art. 7 lit. g din HG nr 857/2011 privind stabilirea si sanctioanarea contraventiilor la normele din domeniul sanatatii publice, care prevede : "Constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 4.000 lei la 10.000 lei următoarele fapte săvârșite de persoanele juridice:neasigurarea conformării la parametrii de calitate a apei potabile".

De altfel, in ultimele zile au existat declaratii contradictorii intre Ministerul Sanatatii si Apa Nova pe aceasta tema. In timp ce Apa Nova a sustinut ca apa a fost potabila tot timpul, Ministerul Sanatatii anunta, la sfarsitul lunii, ca este nevoie de precautie in ceea ce priveste apa, in sectoarele 5 si 6, rezultatele aratand depasirea limitelor normale de clor rezidual.

Citeste si Șanse mari pentru Codruța Kovesi la șefia Parchetului European - Prima pe lista scurtă de trei nume trimisă Parlamentului European- DOCUMENT

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.