Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri drastice în fieful lui Marian Oprișan - Prefectul de Vrancea cere conducere militară pentru Spialul Județean

Twitter
coronavirus

Scandalul din  jurul Spiatlului Județean din Fcșani, un de mai multe cadremedicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, continuă. Prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, cere Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Sănătăţii ca la vârful Spitalului Judeţean, unde sunt confirmate cu coronavirus 7 cadre medicale şi managerul unităţii, să fie numită o conducere militară, notează news.ro.

Potrivit prefectului de Vrancea, Gheorghiţă Berbece, numirea unei conduceri militare la Spitalul Judeţean Focşani ar fi acum, cea mai bună soluţie.

COVID-19 - Un medicament experimental aduce o rază de speranță

”Ţinând cont de faptul că la Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani există în curs două anchete epidemiologice, iar 7 cadre medicale sunt infectate, la care se adaugă şi situaţia managerului, am considerat că cel mai bine e o solicitare către MAI şi Ministerului Sănătăţii în sensul preluării spitalului de o echipă din cadrul MApN„, a spus prefectul de Vrancea.

Managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă a fost infectat cu coronavirus. De asemenea în acest spital sunt şapte cadre medicale diagnosticate cu COVID 19. Bolnavi de coronavirus mai sunt în Vrancea la ISU şi la Ambulanţă.

Ultimele raportări ale Ministerului Sănătăţii arată că în acest judeţ sunt 95 de bolnavi de coronavirus.

Până în prezent, au fost instalate conduceri militare la spitalele judeţene din Suceava şi din Deva, iar ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a evocat posibilitatea utilizării acestei soluţii şi în cazul altor spitale, dacă situaţia o va impune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.