Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție oficială de la Matei Balș: Fratele lui Florin Salam, în stare foarte gravă. Familia a fost ținută zilnic la curent

Antena 3
Florin Salam

Purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș din București, Cătălin Apostolescu, a declarat joi la Antena 3 că fratele lui Florin Salam este internat în stare „foarte gravă” la secția ATI dar că membrii familiei au fost anunțați în fiecare zi despre starea de sănătate a pacientului și despre tratamentul care i se acordă, după ce rudele s-au plâns că medicii nu-i anunță ce se întâmplă.

„Pozitia spitalului este urmatoarea. Dincolo de starea foarte grava a pacientului, in fiecare zi familia a fost tinuta la curent, un medic din ATI s-a intalnit cu membri din familie, le-a explicat starea, procedurile care se aplica, care este pronosticul si sansele de supravietuire. In fiecare zi familia a fost tinuta la curent cu starea pacientilor. Este intr-o stare foarte, foarte grava. Este in sectie de ATI si i se fac proceduri specifice unei astfel de sectii si stari. Li s-a explicat in fiecare zi care este medicamentatia pe care o primeste si care este starea”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș.

Citește și: Trădare fără precedent la CEDO: Ministerul de Externe acceptă condamnarea României în cazul Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.