Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maternitatea din Vâlcea va fi modernizată printr-o investiţie de aproximativ 12 milioane de lei

maternitatea sanador

Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, în care îşi desfăşoară activitatea mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, va fi modernizată printr-o investiţie de aproximativ 12 milioane de lei, din fonduri europene, potrivit news.ro.

”Clădirea Maternităţii vâlcene, în care îşi desfăşoară activitatea mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, va fi reabilitată cu fonduri europene. Proiectul, în valoare totală de cca 12 milioane euro, a fost aprobat la finanţare prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027”, anunţă într-o postare pe Facebook preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Proiectul presupune executarea unor lucrări de eficientizare energetică a clădirii, de recompartimentare a spaţiilor şi de reabilitare a centralei termice, dar şi instalarea de sisteme alternative pentru producerea energiei electrice şi termice, pentru consum propriu, din surse regenerabile.
”Contractul de finanţare primit joi ne oferă certitudinea că, în patru ani, vom avea o clădire modernă, în care mamele să-şi aducă pe lume bebeluşii, în cele mai bune condiţii”, subliniază şeful CJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.