Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauricio Pochetino l-a găsit pe urmașul lui Messi și Ronaldo: 'El are potențial'

PSG
PSG

Atacantul francez Kylian Mbappe este "deja printre cei mai buni jucători din lume şi are potenţialul de a le urma unor jucători precum Messi şi Ronaldo la vârful fotbalului francez", a declarat, luni, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, în opinia căruia nu este decât o simplă "chestiune de timp", relatează AFP potrivit Agerpres.

"El are potenţial. Nu-i lipseşte nimic nimic altceva decât timpul. Nu se poate accelera procesul", a spus tehnicianul argentinian într-un interviu acordat prin teleconferinţă.

"Eu cred că el este deja printre cei mai buni jucători din lume. El are nevoie de timp pentru a-şi îmbogăţi CV-ul, pentru a obţine recunoaşterea pe care o merită şi pe care o va obţine", a adăugat "Poche".

De la venirea antrenorului argentinian la începutul lunii ianuarie pe banca lui PSG, Mbappe (22 ani) a jucat adesea pe flancul stâng, de câteva ori ca vârf şi şi-a recăpătat întreaga capacitate fizică.

Campionul mondial din 2018, al patrulea în clasamentul pentru trofeul "Balonul de Aur" în acel an, a înscris şase goluri în campionat în era Pochettino, precum şi o triplă (4-1) în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor cu FC Barcelona, echipa sextuplului "Balon de Aur" Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.