Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauricio Pochettino: Nu există o favorită în duelul dintre PSG şi Real Madrid

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

"Nu există o favorită" în duelul dintre Paris Saint-Germain şi Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a declarat luni antrenorul vicecampioanei Franţei, Mauricio Pochettino, citat de AFP înaintea meciului tur dintre cele două echipe.

"Nu cred că e mai multă presiune într-o tabără decât în cealaltă. E unul dintre cele mai mari cluburi din lume, are o istorie, nişte trofee, 13 Ligi ale Campionilor... Nu e vorba de jucători sau de staff-ul tehnic, ci de forţa internă a clubului. Nu există însă o favorită, este o confruntare eliminatorie ce ar putea fi o finală a Ligii Campionilor, ţinând cont de nume, de toate calităţile celor două echipe, de jucători... Clubul nostru are 50 de ani, însă am câştigat trofee, noi suntem pretendenţii, vrem să câştigăm, dar nu ne prezentăm ca victime. Am încredere în jucătorii mei, în echipa mea, clubul nostru, fanii noştri, în Parc des Princes...", a afirmat tehnicianul.

Întrebat dacă în ziua de Sfântul Valentin este îndrăgostit de PSG, Pochettino a răspuns: "Sunt un romantic de modă veche. Orice proiect în care sunt implicat face apel la dragostea mea, nu ştiu să trăiesc altfel".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.