Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauro Icardi: 'Inter este ca o familie. Voi continua aici'

www.thesportsman.com
Mauro Icardi Inter Milano

9 iulie 2018 este o zi importantă atât pentru atacantul argentinian, Mauro Icardi, cât și pentru echipa la care evoluează, Inter Milano. Jucătorul de 25 de ani a împlinit 5 ani la Inter și a postat pe contul său de socializare prima poză făcută în tricoul nerazzurilor și a scris: "To be continued", potrivit Mediafax.

Mauro Icardi este mai mult decât fericit la echipa Inter Milano și nu mai are răbdare până la startul noului sezon, însă până atunci s-a tăiat singur de pe piața transferurilor din această vară.

A împlinit 5 ani de când este în lotul nerazzurilor și a sărbătorit ziua și pe social media. A postat pe contul său de instagram o poză realizată pe 9 iulie 2013 și a făcut un mic rezumat al perioadei petrecută pe Giuseppe Meazza: “9 iulie 2013-9 iulie 2018; 182 prezențe, 107 goluri, 23 assist-uri…"TO BE CONTINUED" ".

Citește și: Didier Deschamps, selecționerul Franței: 'M-am asigurat că jucătorii vor face faţă oricărui scenariu posibil'

Clauza de reziliere de 110 milioane de euro a atacantului argentinian expiră duminică, 15 iulie, însă Icardi nu are nici un gând să plece de la Inter. Argentianul are contract cu echipa nerazzura până pe 30.06.2021.

"După o lună și jumătate de vacanță îți lipsesc din ce în ce mai mult antrenamentele. Îmi doresc atât de mult să înceapă noul sezon, mai ales că jucăm în Champions League, care a fost obiectivul nostru anul trecut. Îmi doresc să încep și să muncesc zi de zi", a declarat Icardi pentru Inter TV.

În sezonul trecut, Inter Milano s-a clasat pe locul 4, poziție care o duce pe "squadra azzurra" direct în grupele Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.