Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Deschamps, selecționerul Franței: 'M-am asigurat că jucătorii vor face faţă oricărui scenariu posibil'

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Franța - Belgia este prima semifinală a Campionatului Mondial, iar selecționerul Franței, Didier Deschamps, a declarat că nu are emoții înaintea meciului cu belgienii și a asigurat că elevii săi sunt pregătiți să se adapteze jocului adversarei, scrie Mediafax.

La antrenamentul de luni, 9 iulie, au lipsit câteva nume importante din lotul Franței, printre care Kyllian Mbappe, N'Golo Kante sau Benjamin Pavard.

"Nimeni nu este indisponibil, chiar dacă la antrenamentul de luni (9 iulie) am odihnit jucători. A fost o măsură de precauţie", a spus Deschamps, la Sankt Petersburg, cu o zi înaintea partidei cu belgienii. Didier Deschamps a precizat că Franța este pregătită de meciul de marți seară (10 iulie): ''Vom fi pregătiţi şi ne vom adapta jocului belgienilor, oricare ar fi acesta. Suntem gata şi m-am asigurat că jucătorii vor face faţă oricărui scenariu posibil, atât la începutul meciului cât şi pe parcurs, în cazul în care ceva se schimbă''.

Citește și: William De Amorim va fi împrumutat pentru următorul sezon la Apollon Limassol

Selecționerul Franței a vorbit și despre faptul că îl va avea adversar, pe banca Belgiei, pe fostul său coleg de la națională, Thiery Henry. "E bizar. El e francez și stă pe banca rivalilor. Cred că și pentru el e la fel de bizar", a declarat Deschamps, conform celor de irishtimes.com.

Henry se ocupă de partea de atac a Belgiei. Cu el mentor, "dracii roșii" au câștigat toate partidele de la această Cupă Mondială si au marcat cele mai multe goluri: 14.

Franţa şi Belgia se vor întâlni marţi, 10 iulie, la Sankt Petersburg, în prima semifinală a Cupei Mondiale 2018, începând cu ora 21.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.