Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauro Icardi trece prin cea mai neagră perioadăa carierei - Suma sa de transfer a scăzut cu aproape 50%

www.thesportsman.com
Mauro Icardi Inter Milano

Mauro Icardi trece prin cea mai neagră perioadă din cariera sa. De aproximativ două luni nu a mai jucat la Inter Milano, nu a fost convocat la echipa naționlă a Argentinei, iar acum suma de transfer a scăzut drastic potrivit mediafax.

Dacă la începutul sezonului clauza de reziliere a atacantului era 110 milioane de euro, acum aceasta a ajuns la 60 de milioane de euro. Clubul nerazzurro este dispus să renunțe la serviciile jucătorului de 26 de ani, deși, potrivit gazzetta.it, pe numele lui Icardi nu există, la această oră, nicio ofertă.

Ultimul meci în care a evoluat argentinianul a fost în etapa 23 din Serie A, în deplasare cu formația Parma, pe 9 februarie. Atunci, Inter s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Lautaro Martinez.

În ultima rundă din campionatul Italiei, gruparea pregătită de Luciano Spalletti a pierdut în fața celor de la Lazio, 0-1. Pentru această partidă, tehnicianul nerazzurrilor l-a lăsat în tribune pe Icardi.

"Trebuie să stea pe bară. E umilitor faţă de fani şi de colegi să îl convingi să joace şi să îmbrace tricoul lui Inter. Plăteşte pentru comportament şi este corect să joace alţii. Cum ar trebui să fac convocările, să trimit 20 de mailuri avocaţilor jucătorilor să afle cine este reţinut în lot?

De cât timp nu mai jucase Inter în Ligă? Şi l-am avut pe Icardi. Câte partide am pierdut mai rău ca asta cu el în teren? Messi şi Ronaldo fac diferenţa, dar ca ei sunt puţini. Nu ne putem ruga de el să vină şi să ne ajute. În primul rând, la un jucător contează disciplina. Eu trebuie să trimit în teren pe cine merită, este o condiţie de continuitate şi de credibilitate a antrenorului.

Dar voi, ziariştii, vorbiţi despre el pentru că vă faceţi filmul. Maurito trebuia să stea afară un joc, dar acum revine în grup", și-a motivat Luciano Spalletti decizia luată în privința lui Icardi.

Inter ocupă locul trei în clasamentul din Serie A, cu 53 de puncte. Primul loc este ocupat de Juventus cu 78 de puncte, iar pe doi este Napoli cu 63 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.