Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauro Icardi, vedeta lui Intre Milano, nu va fi convocat la naționala Argentinei

www.thesportsman.com
Mauro Icardi Inter Milano

Situația se complică pentru Mauro Icardi. Problemele pe care le are atacantul în vârstă de 26 de ani la Inter Milano, îi afectează și evoluția în cadrul echipei naționale a Argentinei, potrivit news.ro.

Icardi nu s-a înțeles cu gruparea nerazzurra pentru prelungirea contractului, a rămas fără banderola de căpitan și, în plus, problemele, ținute în secret, din cadrul vestiarului, îl țin departe de terenul de fotbal. Presa din Italia scrie că absența jucătorului din lotul lui Inter timp de aproximativ trei săptămâni l-au determinat pe selecționerul Lionel Scaloni să nu îl cheme pe atacant pentru următoarele două amicale pe care le va disputa selecționata "pumelor" la sfârșitul lunii martie, în fața reprezentativelor Venezuela și Maroc.

După eșecul suferit la Campionatul Mondial din Rusia, atacantul lui Inter a devenit unul dintre jucătorii pe care selecționerul Argentinei voia să se bazeze pentru a forma o nouă echipă mai puternică.

Potrivit gazzetta.it, Scaloni va anunța lista cu fotbaliștii convocați duminică, 3 martie, iar în locul jucătorului nerazzurro vor fi numele lui Giovanni Simeone și Lautaro Martinez, doi principali contracandidați pentru preluarea numărului "9" purtat de Icardi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.