Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Max Verstappen refuză în continuare să colaboreze la un serial al lui Netflix

www.formula1.com
Max Verstappen

Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial en titre de Formula 1, îşi menţine decizia de a refuza colaborarea cu Netflix, care realizează serialul documentar despre Formula 1 ''Drive to Survive'', transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Sezonul patru al serialului, care dezvăluie poveşti adevărate din lumea Formulei 1 şi aspiraţiile piloţilor de a deveni campioni mondiali, debutează vineri, dar pilotul lui Red Bull le-a spus jurnaliştilor în timpul testelor din Bahrain că nu şi-a schimbat părerea faţă de anul trecut.

''Nu mă voi răzgândi. Cred că intenţia a fost distrusă după sezonul unu. Cred că sunt un tip cu picioarele pe pământ şi vreau să fie doar fapte, nu să umflăm lucrurile. Înţeleg, desigur, că trebuie să fie aşa pentru Netflix şi celor mai mulţi oameni le place asta ... dar pur şi simplu nu e treaba mea. Probabil îl voi urmări şi voi vedea cât de frumos este, dar eu îmi voi continua viaţa mea şi probabil voi urmări şi alte documentare pe Netflix'', a spus campionul olandez.

Verstappen a explicat anul trecut că refuză serialul pentru că i se pare ''fals'' şi că rivalităţile sunt exagerate pentru divertisment.

''Drive to Survive'' a fost creditat ca un factor important în dezvoltarea acestui sportul, în special în Statele Unite, făcând apel la publicul mai tânăr şi la cei care abia descoperă cursele de Formula 1.

Şeful echipei Red Bull, Christian Horner, a primit un rol principal după sezonul 2021, care a evidenţiat rivalitatea acerbă cu omologul său de la echipa Mercedes, Toto Wolff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.