Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mazare face furori in presa britanica. Ce scriu englezii despre el

mazare cezar

Radu Mazare a atras atentia presei britanice care i-a dedicat un articol - portret presarat cu o multime de fotografii cu masinile sale, cu aparitiile sale publice extravagante dar si cu cele de la festivalurile Mamaia in care obisnuia sa se constumeze in personaje istorice.

Publicatia Daily Mail il prezinta astfel pe Mazare ca pe o adevarata vedeta. Vorbeste despre petrecerile sale elaborate, despre stilul de viata extravagant si despre imaginea de 'playboy' a primarului suspendat.

Britanicii atrag atentia ca desi Mazare are un salariu de 445 de lire sterline in calitate de primar, el are o colectie impresionanta de masini de colectie, o vila impresionanta si un domeniu in Madagascar. Nu ii mira astfel pe jurnalisti ca el este acuzat de luare de mita in valoare de 2 milioane de euro pentru autrizarea construirii a doua mall-uri si de luarea a altor 7 milioane de euro mita pentru incheierea unui contract de salubrizare mai scump cu 26 de milioane de euro decat ar fi fost normal, potrivit procurorilor.

Nu au omis cei de la Daily Mail sa aminteasca si faptul ca Mazare este un fan al prezentarilor de moda, ca a defilat la multe dintre ele si a starnit controverse cu aparitiile lui. Cea mai controversata tinuta a sa a fost in 2009, cand s-a imbracat in general nazist.

Arestarea sa, continua publicatia, este cea mai recenta dintr-o serie de controverse ce il inconjoara pe acest personaj colorat, primul barbat pe coperta Playboy Romania.

Mazare risca inchisoarea daca este gasit vinovat, aminteste publicatia, care mai scrie ca fostul primar a avertizat ca va lupta pana la capat impotriva a ceea ce considera a fi persecutia procurorilor.

La ultimele alegeri locale, a fost ales cu 62%, ceea ce demonstreaza ca Mazare este unul dintre cei mai populari primari ai tarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.