Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe crede că 'nimic nu este jucat' în privinţa titlului de campioană a Franţei

Kylian Mbappé

Kylian Mbappe, marea vedetă a fotbalului francez, consideră că titlul de campioană a Franţei se joacă în continuare, în ciuda eşecului suferit pe teren propriu de echipa sa, Paris Saint-Germain, în faţa formaţiei AS Monaco (0-2), duminică seara, în etapa a 26-a din Ligue 1, potrivit Agerpres.

"Nimic nu este jucat. Vom lupta până la capăt. Toţi împreună", a scris Mbappe într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, după meciul de pe Parc des Princes.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

PSG, campioana en titre, ocupă în acest moment locul al treilea în clasament, la patru puncte distanţă de liderul Lille OSC, după ce a suferit a şasea înfrângere de la debutul acestui sezon.

Eşecul cu Monaco venit la doar câteva zile după ce parizienii obţinuseră o victorie zdrobitoare pe terenul lui FC Barcelona (4-1), în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.