Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, despre constrângerile legate de viaţa de star al fotbalului: Mi-am pierdut spontaneitatea

France Press
mbappe

Când a fost ultima dată când Kylian Mbappé a ieşit singur să cumpere o baghetă? "Nici măcar nu-mi amintesc", recunoaşte el. Într-un interviu pentru emisiunea "Envoyé Spécial" de la France 2, care va fi difuzată pe 18 ianuarie, atacantul de la PSG s-a confesat cu privire la constrângerile legate de viaţa sa de star.

"Să mă duc să cumpăr pâine era o corvoadă când eram copil", îşi aminteşte el cu o notă de nostalgie, spunând că a "pierdut spontaneitatea de a fi om" şi că "ar plăti atât de mult acum pentru a face acest tip de lucruri care par insignifiante pentru majoritatea oamenilor", conform News.ro.

Cu toate acestea, el nu regretă noua sa viaţă, care a devenit "rutina sa zilnică" şi în care "totul este o chestiune de organizare".

Ce ar face Kylian Mbappé dacă ar avea 48 de ore la dispoziţie, fără să fie cunoscut? "Mi-aş petrece cele 48 de ore afară, asta e sigur! Să fac de toate. Să fac lucruri fără să mă gândesc. Ies la o masă liniştită într-o braserie, ies în oraş, mă duc cu prietenii, dau o petrecere liniştită, fără să vină nimeni să mă vadă. A doua zi dimineaţă, un brunch frumos la soare, pe o terasă. Lucruri simple din viaţa unui om".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.