Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe este jucătorul lui PSG, a subliniat antrenorul Pochettino

indianexpress.com
kylian mbappe

Kylian Mbappe este fotbalistul lui Paris Saint-Germain, a subliniat antrenorul Mauricio Pochettino, întrebat joi, într-o conferinţă de presă, despre zvonurile potrivit cărora atacantul se va despărţi în această vară de vicecampioana Franţei.

"Munceşte mult ca să aibă un sezon bun. Nu ne gândim la ce se spune de câteva săptămâni. Este jucătorul nostru şi îl văd rămânând în acest sezon pe care tocmai l-am început", a declarat Pochettino, citat de ziarul Le Parisien.

Întrebat dacă este nerăbdător să ajungă pe 31 august, la finalul perioadei de transferuri, pentru ca suspansul să se încheie, tehnicianul a răspuns: "Sunt multe lucruri. Îmi place mult perioada asta. O privesc cu plăcere. Este o partidă de fotbal. Se spun multe lucruri. Cu experienţa pe care o am în fotbal, unele lucruri se întâmplă, altele nu. Lucrul cel mai important este ca Kylian să rămână liniştit. Să ştie ce va face şi ceea ce clubul vrea să facă. Este foarte calm şi concentrat pe meciul de mâine. Trebuie să luăm trei puncte la Brest., informează Agerpres.

Întrebat dacă Mbappe şi-a anunţat coechipierii că vrea să rămână, Pochettino a spus: "Eu nu sunt în grupul de jucători. Iar discuţiile mele cu Kylian sunt despre fotbal. Mai are un an de contract dacă nu prelungeşte. Este jucătorul lui PSG."

Potrivit ziarului spaniol Marca, Mbappe este în centrul discuţiilor din vestiarul lui Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.