Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mbappe este uitat', spune preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez

goal.com
mbappe

"Mbappe este uitat", a declarat sâmbătă seara preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, încântat de triumful echipei sale în Liga Campionilor după victoria din finală în faţa lui Liverpool, scrie AFP.

''Mbappe este deja uitat, nu avem ce să facem, Real Madrid a avut un sezon perfect", a afirmat Perez, cu referire decizia internaţionalului francez de a-şi prelungi contractul cu PSG până în 2025 în detrimentul unui transfer pe Santiago Bernabeu, potrivit Agerpres.

Perez a precizat însă că gruparea madrilenă va continua să-şi dorească să-i aducă pe cei mai buni jucători din lume.

''Vom continua să acţionăm pentru a ne asigura serviciile celor mai buni jucători. Acum sunt însă fericit pentru triumful nostru, am muncit din greu tot sezonul, am câştigat, în Liga Campionilor, împotriva tuturor echipelor. Cred că este un succes colectiv, jucători şi suporteri, datorită acestui entuziasm care domneşte pe Bernabeu", a adăugat emblematicul preşedinte al Madridului.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stade de France din Saint-Denis.

Real Madrid şi-a trecut în palmares al 14-lea său trofeu în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, graţie golului marcat de brazilianul Vinicius Junior (59).

Acesta a fost singurul şut pe poartă al madrilenilor, care s-au remarcat prin pragmatism în acest sezon al competiţiei, eliminându-le în drumul spre finală pe PSG, Chelsea şi Manchester City după reveniri incredibile. Cel mai bun om al meciului a fost fără îndoială portarul belgian Thibault Courtois, imbatabil în faţa lui Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.