Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, o zi de vis: Transfer de 180 de milioane și primul gol la națională

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Tânărul internațional francez Kylian Mbappe a marcat ultimul gol al selecționatei Franței în partida câștigată cu 4-0 în fața Olandei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018, joi seara, la câteva ore după ce s-a transferat oficial de la AS Monaco la Paris Saint-Germain.

În vârstă de 18 ani, Mbappe a fost împrumutat de AS Monaco pentru un sezon la gruparea pariziană, cu opțiune de cumpărare pentru suma de 180 milioane euro, a doua ca valoare din fotbalul mondial după cea plătită tot de PSG în schimbul brazilianului Neymar (222 milioane euro), anunță Agerpres.

Citește și: Chelsea l-a transferat pe mijlocaşul Danny Drinkwater de la Leicester, cu 38 de milioane de euro

După ce Paris Saint-Germain va activa opțiunea de cumpărare, Kylian Mbappe va deveni jucătorul grupării pariziene până în iunie 2022.

"Este o zi frumoasă, cu un transfer frumos, o mare victorie și un gol. Se apropie de o zi de vis", a declarat Mbappe după partida câștigată de naționala "cocoșului galic" pe Stade de France.

"Kylian Mbappe este, fără nicio îndoială, unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul mondial, grație imenselor sale calități tehnice, fizice și mentale. De la apariția sa la cel mai înalt nivel, el a arătat o imagine excelentă, cea a unui jucător foarte respectuos, deschis, ambițios și deja foarte matur", a declarat președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care i-a urat atacantului "bun venit în familia PSG".

Mbappe s-a făcut remarcat în sezonul trecut, pe parcursul căruia a marcat 26 de goluri pentru AS Monaco în toate competiție, ajutând gruparea din Principat să câștige titlul de campioană a Franței și să acceadă în semifinalele Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.