Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe visează să joace la Jocurile Olimpice de la Paris şi să câştige Liga Campionilor cu PSG

goal.com
mbappe

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, a afirmat, într-un interviu, că este „parizian şi sub contract” şi şi-a reafirmat „visul” de a participa la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, dorinţă, însă, care „nu depinde” de el, notează news.ro.

El speră şi să câştige Liga Campionilor cu PSG, unde are contract până în 2025.

„Am avut deja o finală (pierdută în 2020 cu Bayern Munchen) şi am ajuns în semifinale, sferturi de finală, optimi de finală... Am făcut totul, în afară de a câştiga, asta e tot ce îmi lipseşte. Sper să vină victoria cât mai curând", a spus el.

Kylian Mbappé şi-a reafirmat „visul” de a participa la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris. „Sper să fiu acolo. Toată lumea ştie că mereu am visat să joc la Jocurile Olimpice, după aceea nu depinde de mine, sunt foarte mulţi parametri care intră în joc şi va trebui să-i studiezi pe toţi"

Dar asigură că nu va merge forţa în privinţa acestui aspect cu conducerea pariziană: „Nu voi forţa lucrurile. Adevărul este că această competiţie nu este într-un calendar FIFA. Există şi un club, există o echipă naţională, pentru că este un Euro înainte (14 iunie-14 iulie 2024 în Germania), aşa că trebuie să discutăm... Sunt toţi aceşti parametri care trebuie luaţi în considerare dar este un vis să joc la Olimpiadă, cu atât mai mult la Paris”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.