Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

McDonald's se pregătește de criză: închide temporar birourile din SUA şi disponibilizează personal

smartradio.ro
mcdonald's mc

Lanțul de burgeri McDonald's își închide temporar birourile din Statele Unite în această săptămână şi se pregătește să-şi informeze angajații corporației cu privire la disponibilizări, ca parte a unei restructurări mai ample a companiei, a relatat duminică "Wall Street Journal", citat de Rador.

Într-un e-mail intern trimis săptămâna trecută angajaților din SUA și unei părți a personalului internațional, McDonald's le-a cerut acestora să lucreze de acasă de luni până miercuri, pentru a putea transmite online deciziile privind personalul, se arată în e-mail. Nu este clar câți angajați vor fi concediați. "În cursul săptămânii din 3-10 aprilie vom comunica deciziile cheie legate de roluri și niveluri de personal în întreaga organizație", a precizat compania, care are sediul în Chicago.

McDonald's le-a cerut, de asemenea, angajaților să anuleze toate întâlnirile în persoană cu vânzătorii și alte zone externe la sediul său central, a adăugat raportul. McDonald's nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters pentru un comentariu. Lanțul de restaurante fast-food a declarat în ianuarie că va revizui nivelul de personal din cadrul corporației ca parte a unei strategii de afaceri actualizate, ceea ce ar putea duce la concedieri în unele zone și la extindere în altele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.