Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci de box între lideri AUR și APP pe pagina de Facebook a lui George Simion

Radu Pop
fosterwebmarketing.com
box

Fost senator și ministru PSD, Liviu Marian Pop, actual lider local în APP, i-a scris luni pe Facebook liderului AUR George Simion că „șefii” lui sunt în „pădure”, cu aluzie la serviciile secrete. În replică, Simion spune că cei din APP, precum Liviu Pop, nu reprezintă interes pentru electorat. Comentariile vin după ce și alți membri ai celor două partide s-au atacat pe Facebook.

Totul a pornit după ce  deputatul AUR Nicolae Roman (55 de ani), general în retragere, a anunțat luni în plenul Camerei Deputaților că demisionează din grupul AUR și va activa ca deputat neafiliat.

„Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la 'patriotul' Dragnea. Lume pleacă, lume vine….”, a scris George Simion pe Facebook.

Comentariul lui Simion i-a iritat pe cei din partidul Alianța pentru Patrie, susținut de Liviu Dragnea..

Mai întâi, Codrin Ștefănescu i-a transmis lui George Simion că „nici într-o mie de ani” nu o să reușească să ajungă să fie „umbra umbrei lui Liviu Dragnea”.

Pe pagina de Facebook a lui Simion a intrat și fostul social-democrat Liviu Pop, acum lider local în partidul APP, care i s-a adresat lui George Simion: „Domnule deputat, ați făcut armata? Militar, soldat, caporal, sergent, colonel, general! Pentru dumneavoastră este tot una? La PĂDURE ce spun șefii dumneavoastră? Pentru că unii din noua conducere AUR ne caută pe noi PATRIOȚII!”.

În replică, liderul AUR i-a scris acestuia: „Nenea Genunche, nu te mai caută nici Muma Pădurii pe tine”. Simion s-a referit la gafa făcută de Liviu Pop, fost ministru al educației, care după ce a suferit o intervenție chirurgicală a spus că „operaţia la genunche a decurs bine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.