Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci de coșmar pentru o arbitră delegată la un meci de juniori: Timp de 90 de minute, tânară a îndurat injurii fără oprire

Pro Sport
arbitru

O arbitră de 18 ani a îndurat 90 de minute de insulte în timpul unui meci de fotbal de juniori pe un teren de fotbal din orășelul El Escorial, între echipele Unión Deportiva de San Lorenzo de El Escorial și CUC de Collado Villalba, potrivit Mediafax.

Mercedes Nuno, consilierul în sport al orașului Galapagar, a denunțat jignirile aduse fiicei ei.

"Într-un moment în care nu mai putea suporta lipsa educației și respectul, m-am adresat oamenilor care susțineau echipa locală, le-am spus că sunt mama ei (n.red. - arbitrei) și că nu le permit să îmi mai jignească fiica sau pe altcineva. Ceea ce se așteaptă de la un grup de mame și tați este bun simț. Însă, răspunsul pe care l-am primit a fost format din mai multe jigniri și deprecierea ei, până la punctul în care mi-au spus că dacă nu îmi place ce aud, să plec. Și am început să înregistrez ceea ce se spunea", a explicat mama arbitrei, pe contul ei de Twitter.

"Retardată", "fiică de c...", "faci pe proasta", "ești o mizerie", "te-au scos de la Apascovi", "pleacă acasă, c....", sunt câteva dintre insultele aduse tinerei arbitre în cele 90 de minute de meci, înregistrate de mama acesteia cu telefonul mobil.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

"Tăcerea ne face complici. Dacă găsim scuze acestui comportament, ce urmează? Violență fizică? Haideți să ne punem toți de acord pentru a nu se mai întâmpla așa ceva. Nu trebuie să considerăm această atitudine normală și să o justificăm.

Impotență, furie și durere, multă durere", a mai scris Mercedes Nuno pe contul ei de socializare.

Unión Deportiva de San Lorenzo din El Escorial a postat un mesaj pe Twitter în urma acestei situații: "Ieri, un grup de spectatori au jignit și nu au respectat o arbitră în meciul nostru Juvenil A și el CUC Villalba.

Respingem în totalitate acest tip de comportament și orice insulte la adresa arbitrilor, jucătorilor și tehnicienilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.