Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU TOTAL pentru Halep. Wozniacki CÂŞTIGĂ MECIUL - VIDEO

captura Youtube
halep wozniacki

Meci de cinci stele la Turneul Campioanelor de la Singapore! Halep şi Wozniacki se duelează ACUM pentru primul loc al Grupei Roşii, după ce românca şi daneza au triumfat în prima etapă de luni. Este a 6-a partidă directă dintre Simona şi Caroline, scorul general fiind de 3-2 în favoarea danezei. În cazul unei victorii, Halep își poate asigura încă de azi calificarea în semifinale.  În cazul în care Simona o va învinge pe daneză, iar Caroline Garcia se va impune în fața Svitolinei, românca se califică în penultimul act.

LIVE TEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki (0-6;2-6)

ÎNFRÂNGERE CATEGORICĂ PENTRU HALEP. CAROLINE WOZNIACKI, CÂŞTIGĂTOARE

SETUL II

GAME şi SET WOZNIACKI (0-6;2-6) – Wozniacki câştigă confruntarea.

GAME WOZNIACKI (0-6;2-5) – După mai multe lovituri agresive, dar bine plasate, daneza Caroline Wozniacki măreşte din nou avantajul. Wozniacki a cerut ajutorul antrenorului.

GAME HALEP (0-6;2-4) – Simona a început bine game-ul, reuşind să o conducă după câteva schimburi cu 30-0 pe Wozniacki. Halep câştigă game-ul şi reuşeşte să se apropie la scor de daneză.

GAME WOZNIACKI (0-6;1-4) – Lupta a fost strânsă, cu multe lovituri puternice de ambele părţi, însă Caroline Wozniacki reuşeşte să câştige, să consolideze breakul şi să se distanțeze în set. Simona cere din nou ajutorul antrenorului.

BREAK WOZNIACKI (0-6;1-3) - Caroline măreşte avantajul. Jocul danezei este excelent, iar Simona nu reușește să o pună în dificultate.

GAME WOZNIACKI (0-6;1-2) – Deşi părea că a revenit în forţă, Simona cedează uşor punctele şi face multe erori. Wozniacki câştigă şi o conduce la game-uri pe româncă.

GAME HALEP – (0-6; 1-1) – Simona revine în forţă şi reuşeşte să câştige un game alb.

GAME WOZNIACKI (0-6,0-1) – Lupta a fost strânsă, însă Caroline Wozniacki a preluat conducerea după o lovitură scurtă pe care Simona nu a reuşit să o recupereze. Wozniacki câştigă şi primul game din cel de-al doilea set.

SETUL I

GAME ŞI SET WOZNIACKI (0-6) -  După mai multe schimburi bune, Simona a reuşit să revină în joc, deşi era condusă de Wozniacki cu 30-0. După mai multe lovituri în forţă şi câteva erori ale lui Halep, daneza a câştigat game-ul şi setul în doar 24 de minute.

GAME WOZNIACKI (0-5) - După mai multe erori ale Simonei, Caroline Wozniacki reuşeşte să câştige şi al cincilea game. Simona cere ajutorul antrenorului ei, Darren Cahill. "Pune mai multă presiune pe serviciul ei și pe forehand. Nu mai sta în așa în spate. Fă mai puține erori și pune mai mult spin în lovituri", a spus Cahill.

BREAK WOZNIACKI (0-4) - Daneza continuă în forţă şi reuşeşte să câştige şi de această dată.

GAME WOZNIACKI (0-3) –  Deşi a revenit în joc după ce a fost condusă cu 40-0, Halep nu a reuşit să câştige gameul. Daneza consolidează break-ul şi conduce cu 3 la 0.

BREAK WOZNIACKI (0-2) – Un alt game echlibrat, în care Halep a returnat bine. Caroline a fost însă mai sigură pe loviturile ei și a reușit să câştige din nou.

GAME WOZNIACKI (0-1) – Au fost momente tensionate şi schimburi lungi între cele două tenismene, însă daneza Caroline Wozniacki reuşeşte să câştige primul set.

- Meciul a început. Caroline Wozniacki serveşte prima.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.