Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci nebun la Wimbledon, între Karolina Pliskova și Karolina Muchova - Învingătoarea ar putea să o întâlnească pe Halep în semifinale

australian open facebook
australian open general tenis

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 4-6, 7-5, 13-11, de compatrioata ei Karolina Muchova, locul 68 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, anunță news.ro.

Aflată la prima participare pe tabloul principal la Wimbledon, sportiva de 22 de ani s-a impus după un meci de trei ore şi 16 minute. Pliskova, care nu a trecut niciodată de optimi pe iarba londoneză, a servit la 11-10 pentru câştigarea meciului, dar Muchova a reuşit rebreak-ul şi a câştigat pe serviciul jucătoarei favorite, la 12-11.

Pliskova avea şanse să urce pe locul I WTA după acest turneu, ţinând cont că liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, a fost eliminată tot în optimi.

Muchova o va întâlni în sferturi pe Elina Svitolina din Ucraina, locul 8 WTA, care a depăşit-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe croata Petra Martici, locul 24 WTA, după o oră şi 49 de minute de joc.

Învingătoarea dintre Muchova şi Svitolina va da piept în semifinale cu câştigătoarea dintre Simona Halep, locul 7 WTA, şi Shuai Zhang, locul 50 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.