Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Albania – Anglia se va disputa conform programului - Poliţia albaneză a luat măsuri pentru garantarea siguranţei în timpul evenimentului

Meciul Albania – Anglia, care risca să nu se dispute din cauza unor probleme de siguranţă, va avea loc conform programului normal, duminică, poliţia albaneză anunţând că a luat măsuri pentru garantarea siguranţei înainte, în timpul şi după eveniment, informează AFP, potrivit news.ro.

“Poliţia a luat toate măsurile necesare pentru a garanta ordinea şi siguranţa înainte, în timpul şi după meciul Albania – Anglia”, a declarat Gent Mullai, purtător de cuvânt al poliţiei albaneze.

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

El a menţionat că a fost vorba de o neînţelegere zilele trecute şi că regretă că federaţia albaneză “a reacţionat în mod precipitat în presă”.

Joi, Federaţia Albaneză de Fotbal şi-a exprimat temerile cu privire la posibilitatea ca meciul cu Anglia să nu se dispute, precizând că poliţia locală ar fi informat-o că nu poate garanta siguranţa echipelor.

Îngrijorarea cu privire la siguranţa echipelor a apărut în contextul în care federaţia albaneză a solicitat, fără succes, ca la meci să poată asista spectatori în număr limitat. Astfel, partida se va disputa cu porţile închise, însă având în vedere faptul că în Albania nu există măsuri de carantină, este posibil ca fanii să se strângă în zona din jurul stadionului.

Partida Albania – Anglia, din grupa I de calificare la Cupa Mondială, zona Europa, este programată duminică, la ora 19.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.