Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Danemarca – România a fost urmărit, duminică seară, de peste 1,1 milioane de telespectatori la TVR 1

www.a1.ro
naționala României

Meciul Danemarca – România a fost urmărit, duminică seară, în medie, de peste 1,1 milioane de telespectatori la nivel naţional la TVR 1, pe întregul interval de difuzare, între 19.01 şi 20.51.

La nivel naţional, meciul a fost urmărit de 1.113.000 de telespectatori, obţinând un rating mediu de 6,2% şi o cotă medie de piaţă de 12,2%, potrivit datelor furnizate de Kantar Media, informează TVR.

Partida a situat postul de televiziune TVR 1 pe locul al doilea în clasamentul audienţelor, pe toate categoriile de public. Pe prima poziţie, pe acelaşi interval orar, s-a situat Pro TV. La nivel naţional, pe durata difuzării meciului de TVR 1, postul comercial a avut 8,8% rating şi 17,4% cotă de piaţă, anunță News.ro.

Citește și: Ciprian Deac, după golul egalizator din meciul cu Danemarca: 'Echipa naţională are viitor cu domnul Contra, e pe drumul cel bun'

Pe segmentul publicului comercial, meciul a obţinut un rating de 7,2% şi o cotă de piaţă de 17,6%. Pro TV a condus topul cu 9% rating şi 22% cotă de piaţă.

La nivel urban, meciul Danemarca – România a obţinut 7,3% rating şi 14,5% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV a avut 9% rating şi 17,8% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 19.46, meciul era urmărit de 1.652.000 de telespectatori la nivel naţional.

Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferioritate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.