Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul de Cupa Davis Japonia - Ecuador se va disputa fără spectatori din cauza coronavirusului

australian open facebook
australian open general tenis

Meciul de Cupa Davis Japonia - Ecuador se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus, a decis, miercuri, Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), informează lequpe.fr, potrivit news.ro.

Partida, la care va participa şi tenismenului japonez Kei Nishikori, fost numărul 4 mondial, fără meciuri oficiale de la US Open din cauza unei accidentări, va avea loc la Bourbon Beans Dome din Miki, în 6 şi 7 martie. Învingătoarea va evolua la turneul final de la Madrid.

În acelaşi context, Federaţia Japoneză de Fotbal a anunţat, marţi, decizia de a amâna toate meciurile de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus (Covid-19). Decizia a venit la câteva ore după ce şapte meciuri din Cupa Japoniei, prevăzute miercuri, au fost amânate.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

De asemenea, miercuri se va stabili dacă un important turneu de sumo, programat la 8 martie, la Osaka, va fi amânat sau nu.

Până în prezent, 691 de persoane au fost infectate cu Covid-19, din care patru au decedat, toate aceste cazuri fiind de pe pachebotul Diamond Princess, aflat în carantină în portul din Yokohama. În afara acestora au fost înregistrate 156 de persoane îmbolnăvite, în diferite regiuni ale Japoniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.