Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre Volei Alba Blaj și CS Medgidia a fost amânat, după confirmarea a nouă cazuri de COVID-19 la echipa gazdă

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost depistate în lotul echipei Volei Alba Blaj, motiv pentru care meciul pe care sportivele urmau să îl dispute sâmbătă, la Blaj, în etapa a 14-a a Diviziei A1, împotriva echipei din Medgidia, a fost amânat.

Surse apropiate echipei au precizat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că este vorba de 9 cazuri de infectare, jucătoare şi membri ai staff-ului. Toţi erau vaccinaţi anti-COVID-19.

Reprezentanţii clubului au anunţat, vineri seara, pe pagina oficială de Facebook, că meciul Volei Alba Blaj - CS Medgidia a fost amânat.

"Meciul Volei Alba Blaj - CS Medgidia, care ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18.00, a fost amânat pentru o dată ulterioară, după ce, în urma testării de astăzi, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 în lotul echipei noastre", au transmis reprezentanţii clubului de volei.

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut substanţial în ultima săptămână şi în Blaj, municipiu în care rata de infectare a ajuns la 6,06, cu 125 de cazuri în ultimele 14 zile. Numai vineri au fost depistate 33 de noi cazuri şi 7 reinfectări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.