Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Franţa - Elveţia va fi desemnat cel mai frumos de la EURO, opinează Dorinel Munteanu

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu a declarat, luni seara, la Arena Naţională, că întâlnirea Franţa - Elveţia, din optimile de finală ale EURO 2020, încheiată 3-3 după 120 de minute şi 4-5 la loviturile de departajare, va fi desemnată cea mai frumoasă partidă a Campionatului European, potrivit Agerpres.

"Din punctul meu de vedere cred că va fi desemnat cel mai frumos meci de la acest Campionat European. A avut dramatism, răsturnare de scor, ocazii, a fost un joc frumos, iar la penalty-uri a câştigat, din punctul meu de vedere, echipa care a meritat, adică Elveţia. Eu am anticipat că se va întâmpla asta, am spus înainte de meci că Franţa va avea un meci greu şi că sunt suporterul Elveţiei. Elveţia mi s-a părut o echipă foarte bine organizată, nu a avut teamă de adversar şi a făcut ceea ce a ştiut, adică s-a apărat foarte bine şi a marcat când a trebuit", a afirmat Munteanu.

Citește și: Magistrat DNA despre provocările viitorului ce țin de CĂUTAREA MITELOR VIRTUALE

Fostul internaţional este de părere că Germania va câştiga trofeul. "Să iasă Olanda din competiţie e mai puţin o surpriză... însă eliminarea Franţei, care e campioana mondială, este cea mai mare surpriză. Însă mă bucur că în seara asta Arena Naţională a găzduit cel mai frumos meci de când s-a construit. În condiţiile actuale, cred că Germania va câştiga trofeul", a precizat Dorinel Munteanu.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată de Elveţia, cu 5-4, la loviturile de departajare, luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în optimile de finală ale EURO 2020 la fotbal, într-un meci în care scorul a fost 3-3 (1-0) după prelungiri.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), toate în Grupa C, precum şi partida din optimile de finală Franţa - Elveţia (28 iunie, scor 3-3 şi 4-5 la loviturile de departajare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.