Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Maccabi Haifa - Rennes, mutat de la Belgrad la Budapesta

etimg.com
minge

Meciul din Europa League dintre echipa israeliană Maccabi Haifa şi formaţia franceză Rennes, de pe 30 noiembrie, mutat iniţial la Belgrad din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas, va avea loc în cele din urmă la Budapesta, a anunţat joi UEFA, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Din cauza indisponibilităţii" stadionului Rajko Mitic din capitala Serbiei, meciul a fost mutat "pe Puskas Arena din Budapesta", a indicat forul fotbalistic european într-un comunicat. După cum s-a anunţat anterior, partida se va disputa "cu porţile închise", astfel că nu va exista nicio schimbare pentru suporteri, a continuat UEFA.

Această mutare, la fel ca cea a meciurilor naţionalei Israelului în preliminariile EURO 2024 (într-o grupă din care a făcut parte şi România), vine în urma deciziei comitetului executiv al UEFA de a nu disputa "niciun meci" din competiţiile europene în Israel "până la noi ordine, din cauza situaţiei actuale de securitate".

În Grupa F din Europa League, Maccabi Haifa este pe ultimul loc, cu un egal şi două înfrângeri, în timp ce Rennes este lider după trei victorii şi un eşec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.