Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul OM - OL reprogramat la Marseille, fără sancțiuni disciplinare - Lyon va face apel

www.om,net
Olympique Marseille

Meciul din Ligue 1 dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon, reprogramat pentru 6 decembrie după ce a fost amânat din cauza unui atac asupra autocarului echipei Lyon, se va disputa pe Stade Velodrome din Marsilia, a anunțat joi Liga franceză (LFP).

Comisia de disciplină a precizat că nu va lua nicio măsură în urma incidentului. Hotărârea a nemulțumit pe cei de la Lyon, care au declarat că va face apel la decizie, potrivit mediafax.

Meciul inițial, programat pentru 29 octombrie, a fost anulat după ce autocarul echipei lui Lyon a fost atacat cu sticle și pietre, rănindu-l pe antrenorul Fabio Grosso, în timp ce jucătorii se îndreptau spre Stade Velodrome.

La 2 noiembrie, LFP a anunțat data meciului reprogramat, dar nu a fost numită nicio locație, directorul de fotbal al lui Lyon, Vincent Ponsot, solicitând ca partida să se dispute într-o locație neutră. În schimb, LFP a reprogramat meciul la Marsilia.

"Comisia de Competiții a LFP a decis, în urma informațiilor și garanțiilor furnizate de Prefectura Bouches-du-Rhône, să joace meciul Olympique de Marseille - Olympique Lyonnais, contând pentru etapa a 10-a din Ligue 1, pe Orange Vélodrome, miercuri, 6 decembrie 2023", a precizat LFP.

După ce comisia de disciplină a spus că nu o va sancționa pe Marseille, deoarece incidentele au avut loc pe un drum public și, prin urmare, clubul organizator nu a fost vinovat, Lyon a declarat că va face apel la această decizie.

"Olympique Lyonnais este profund șocată de decizia comisiei de disciplină de a se declara incompetentă să gestioneze incidentele extrem de grave care au îngreunat grav sosirea echipei sale profesioniste în apropierea Stade Velodrome duminică, 29 octombrie", a declarat clubul într-un comunicat, citat de Reuters.

Lyon ocupă ultimul loc în Ligue 1, cu patru puncte după 10 meciuri. Marseille este pe locul nouă, cu 13 puncte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.