Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Simona Halep–Elena Rybakina, din optimile turneului WTA Wuhan, se dispută miercuri de la 6:00

simona halep

Organizatorii au anunțat ora de începere a partidei Simona Halep – Elena Rybakina, din optimile turneului de la Wuhan, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Campioana de la Wimbledon revine pe teren miercuri, iar fanii tenisului din România trebuie să își seteze din nou alarma ceasurilor devreme, la ora 6:00, pentru a o urmări pe eleva lui Daniel Dobre. Simona Halep va deschide din nou programul zilei pe terenul central, la fel cum s-a întâmplat și marți, cu duelul cu Barbora Strycova. Numărul șase mondial o va înfrunta în premieră pe tânăra reprezentantă a Kazahstanului, Elena Rybakina, în prezent pe locul 50 WTA.

Miercuri, constănțeanca va juca în ambele probe, simplu și dublu. Astfel, după duelul pentru sferturi cu Rybakina, spre prânz, Simona Halep va intra pe Terenul 2 împreună cu Raluca Olaru pentru duelul cu perechea cap de serie 8, Yingying Duan / Veronika Kudermetova (China / Rusia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.