Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a Premier League, a fost amânat din cauza numărului ridicat de cazuri de infectare cu Covid-19

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League, a fost amânat din cauza numărului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa oaspete, potrivit news.ro.

Partida era programată, miercuri, de la ora 20.00, iar anunţul nedisputării a fost făcut cu mai puţin patru ore înaintea startului.

Incertitudinea care a planat cu privire la disputarea meciului l-a nemulţumit pe antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, care a făcut deplasarea cu echipa la stadion.

Tehnicianul portughez a postat pe Instagram un mesaj ironic: "Meci la ora 18.00 (n.r. - locală)... Nici nu ştim dacă jucăm. Cea mai bună ligă din lume". El a însoţit postarea de o înregistrare video, în care apar el şi staff-ul său la Stadionul Tottenham.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

La scurt timp după postarea lui Mourinho, a fost anunţată amânarea întâlnirii.

Luni seară, meciul Everton - Manchester City, tot din etapa a XVI-a, a fost amânat din cauza numeroaselor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul echipei oaspete. Cinci jucători ai formaţiei antrenate de Pep Guardiola sunt pozitivi.

Acesta a fost a doua partidă amânată din actualul sezon al Premier League, după întâlnirea Aston Villa - Newcastle, programată iniţial la 4 decembrie.

Premier League a anunţat, marţi, 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus, jucători şi membri ai staff-urilor, după testele efectuate între 21 şi 17 decembrie.

Este cel mai mare număr de teste pozitive din acest sezon al campionatului englez. În total, au fost testate 1.479 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.