Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Universitatea Craiova-Rapid: Adrian Mutu: Arbitrajul a fost slab astăzi, ne-a condiţionat tot meciul!

Facebook
Adrian Mutu

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, recunoaşte că echipa sa este în criză, după înfrângerea suferită duminică seara la Craiova, însă crede că rezultatul a fost influenţat de arbitrajul slab al lui Radu Petrescu, potrivit news.ro.

„Suntem într-o criză de rezultate şi încercăm să ieşim Şi azi cred că meciul a fost condiţionat de eliminarea lui Costache în minutul 13, un roşu acordat foarte uşor. E şi decizia proastă la Costache, dar şi să dai două cartoanşe galbene în primele zece minute în terenul advers. Arbitrajul a fost slab astăzi, ne-a condiţionat tot meciul. Băieţilor nu am ce să le reproşez pentru că au luptat, au avut atitudine.

La schimbări suntem condiţionaţi de underii 21, iar în afară de Sefer, care era în teren, underii de pe bancă erau fundaşi centrali.

Scandările suporterilor eu cred că sunt o reacţie la aceste două înfrângeri. Dar dacă e cineva nemulţumit că Rapid a stat tot anul în primele cinci, atunci eu nu am ce să mai spun!

Eu sper să recuperez jucătorii accidentaţi pentru meciul următor, să avem tot lotul valid pentru că vrem o victorie”, a declarat Adrian Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.