Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciuri editate și transmise după o zi: Cum se vede CM din Qatar în Coreea de Nord

Seldon.News
Coreea de Nord

Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal sunt înregistrate și transmise cu o zi întârziere pe teritoriul Coreei de Nord! Între timp, toate referințele la vecinii din Coreea de Sud, de pe transmisiunile din Qatar, sunt cenzurate, notează GSP.RO.

Coreea de Nord nu participă la Campionatul Mondial din Qatar, după ce s-a retras din preliminarii invocând pandemia de COVID. Până în acest moment, Televiziunea Centrală din statul comunist condus de dictatorul Kim Jong-Un a înregistrat partidele și le-a transmis cu întârziere de 24 de ore.

Între timp, operatorii au blurat toate steagurile Coreei de Sud, dar și toate reclamele la companii din țara vecină. Cel mai mult de furcă au avut în cazul celor de la Hyundai, unul dintre sponsorii competiției, informează Korea Postsen.

Meciul Franța - Australia, disputat marți și încheiat cu scorul de 4-1, a fost transmis de Televiziunea Națională din Coreea de Nord miercuri. În capturile publicate de sursa citată se observă mai multe reclame blurate.

Și ceremonia de deschidere a fost cenzurată. A fost transmisă cu o zi mai târziu, luni, iar recitalul artistului Jung Kook, din Coreea de Sud, a fost tăiat complet.

Ultimul meci transmis în direct de la un Campionat Mondial pe teritoriul Coreei de Nord ar fi fost eșecul drastic suferit în fața Portugaliei, la Campionatul Mondial din 2010, scor 0-7. De atunci, autoritățile și-au luat măsuri.

O altă controversă a explodat în mediul online, remarcat de jurnaliștii de la Sportbible. Pe lista oficială a televiziunilor care au achiziționat drepturile TV pentru Campionatul Mondial nu s-ar număra niciun post din Coreea de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.