Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile cluburilor engleze în Australia, un risc în pregătirea Angliei pentru EURO 2024

digisport.ro
euro 2024

Selecţionerul Gareth Southgate este îngrijorat de posibilitatea ca jucători din lotul naţionalei de fotbal a Angliei pentru EURO 2024 să facă deplasarea în Australia pentru meciuri amicale ale cluburilor din Premier League, înainte de startul turneului final din Germania, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Tottenham, echipa fundaşului român Radu Drăguşin, şi Newcastle United au confirmat luni că au prevăzut un meci direct la Melbourne în data de 22 mai. Zborul spre Australia va avea loc imediat după ultima etapă a sezonului din Premier League, din 19 mai. Pentru antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, călătoria are o conotaţie specială, pentru că a copilărit la Melbourne unde s-a mutat familia lui din Grecia.

La Spurs şi Newcastle evoluează trei jucători susceptibili să fie convocaţi de Southgate la EURO 2024, care vor fi implicaţi într-o călătorie pe jumătate de mapamond, înainte de a se alătura naţionalei Angliei.

James Maddison (Tottenham) şi Anthony Gordon (Newcastle) au fost convocaţi de Southgate pentru meciurile amicale pe care Anglia le va juca în această lună cu Brazilia şi Belgia, în timp ce Kieran Trippier (Newcastle) este de asemenea un candidat serios la lotul pentru EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.