Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile din preliminariile Cupei Africii 2022 se vor juca cu porțile închise

facebook.com
cupa africii

Cele 48 de meciuri din preliminariile Cupei Africii pe naţiuni prevăzute între 9 şi 17 noiembrie se vor juca cu porţile închise, a anunţat vineri Confederaţia africană de fotbal (CAF), citată de AFP.

Deşi Africa a evitat un al doilea val al pandemiei de coronavirus, comparabil cu cel care afectează Europa, pe continentul negru s-au înregistrat circa 1,9 milioane de bolnavi cu Covid-19 şi peste 44.000 de decese, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Christian Emeruwa, şeful securităţii de la CAF, a declarat că ''scopul nostru este de a organiza evenimentul garantând securitatea peste tot în Africa. Suntem conştienţi de enorma sarcină care ne aşteaptă, în special de a menţine spectatorii departe de stadioane''.

Vor fi primele meciuri oficiale din Africa după aproape un an, iar alte două etape de calificare pentru CAN 2022 sunt programate în martie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.