Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile Germaniei cu Olanda nu au fost niciodată amicale, deşi s-au numit aşa, spune Flick

bavarianfootballworks.com
Hansi Flick

Meciurile cu Olanda, chiar dacă s-au numit "amicale", nu au fost niciodată aşa, a declarat luni selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, înaintea întâlnirii cu "portocala mecanică" de marţi seara, de la Amsterdam, scrie AFP.

Flick a precizat că pentru meciul cu batavii, de pe "Johann Cruyff" Arena din Amsterdam, a apelat la cea mai bună echipă a Mannschaft, potrivit Agerpres.

''Vrem să încercăm să ne impunem jocul. Ne dorim să câştigăm meciul pentru că fiecare victorie ne creşte încrederea în propriile forţe. Vom juca în sfârşit împotriva unei naţionale de top, cei opt adversari pe care i-am avut până acum fiind sub poziţia 45 în clasamentul FIFA'', a menţionat Flick.

Germania dispută două meciuri amicale, primul l-a avut sâmbătă, la Hoffenheim, cu Israel (2-0), apoi pe 29 martie, joacă în deplasare, cu Olanda.

Hansi Flick are un procentaj de reuşită de 100% ca selecţioner, după ce a câştigat toate cele şapte meciuri rămase din preliminariile Cupei Mondiale, după ce l-a înlocuit pe Joachim Loew anul trecut, la finalul EURO 2020. Germania s-a clasat pe primul loc într-o grupă din care a făcut parte şi naţionala României, clasată pe poziţia a treia, care a ratat calificarea la turneul final din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.