Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mecul de rugby România - Olanda, amânat pentru luna noiembrie

rugby ro-it

Naţionala de rugby a României va disputa ultimul meci din sezonul 2021 al Rugby Europe Championship, cu Ţările de Jos (Olanda), la 13 noiembrie, informează frr.r, potrivit news.ro

Noua dată a fost anunţată oficial, marţi, de Rugby Europe. Meciul a fost programat iniţial pentru 3 iulie, însă a fost mutat pentru că România va întâlni în acea zi, într-un meci test World Rugby, Argentina.

Stejarii vor juca partida cu Ţările de Jos pe teren propriu, detaliile legate de stadion şi ora de începere a întâlnii urmând a fi anunţate.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

În actuala ediţie a REC, România are două victorii, cu Portugalia 28-27 şi cu Spania, 22-16 şi două înfrângeri, 18-13 cu Rusia şi 28-17 cu Georgia, aflându-se pe locul 2 al clasamentului.

Ediţia din acest an a Rugby Europe Championship coincide şi cu debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franţa pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiţiei 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

Olanda se află în premieră în Rugby Europe Championship, învingând, luna trecută, în meciul de play-off, Belgia, cu 23-21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.