Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MediaSind anunţă lansarea platformei 'Alternativa TVR'

Mediasind
Mediasind

Filiala MediaSind din cadrul Televiziunii Române a lansat, luni, pe Facebook, platforma de comunicare "Alternativa TVR", destinată comunicării între membrii şi simpatizanţii filialei, informează organizaţia sindicală într-un comunicat.

"Platforma creată nu este doar un spaţiu de interacţiune al membrilor organizaţiei noastre. Ea este deschisă tuturor angajaţilor, indiferent de apartenenţa sindicală şi indiferent de locul ocupat în ierarhia instituţiei, tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor TVR, care au exerciţiul dialogului. Cei care doresc să pună umărul la modernizarea şi depolitizarea Televiziunii Naţionale sunt aşteptaţi alături de noi", se menţionează în comunicatul MediaSind TVR.

Organizaţia sindicală susţine că această platformă are şi rolul de contracarare a dezinformării.

"De ce am deschis acest canal de comunicare, pe care l-am numit "Alternativa TVR"? Pentru că dorim ca membrii noştri, salariaţii din Televiziune şi, mai ales, publicul să fie informaţi corect. Cu ajutorul acestei platforme putem contracara Campania de dezinformare dusă de actuala conducere a SRTV. MediaSind fiind o organizaţie care activează pe principii de transparenţă, îşi deschide acum porţile pentru toţi cei care doresc să contribuie la modernizarea instituţiei din Dorobanţi", se precizează în comunicatul MediaSind TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.