Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic, atac suburban la adresa pacientelor: Poți să naști stând în cap

medic

Doctorul rezident Iulian Mihăilă, de la Spitalul Județean din Galați, răspunde pe Facebook unei paciente: ”Poți să naști stând în cap”. ”Cum îți sună fofoloancă cu puroi?”. Iar pe mamele care au sărit în apărarea pacientei le ilustrează drept maimuțe, relatează Cătălin Tolontan pe tolo.ro.

Povestea a început, după ce Raluca Simion, o pacientă care urma să nască în 8 iulie la Focșani, a trimis, la începutul lui iunie, o adresă către Spitalul Județean din localitate, prin care întreba care sînt condițiile de care vor beneficia la naștere ea și copilul, un medic rezident din Galați i-a răspuns violent pe Facebook.

Simona Halep, planuri mari înainte de Wimbledon

Iulian Mihăilă de la alt spital, ”Județeanul” din Galați, a intervenit pe Facebook. Iritat de întrebările și cererile pacientei, doctorul a adresat viitoarei mame fraze precum: ”Poți să naști stând în cap” sau ”Cum îți sună fofoloancă cu puroi?”. Doctorul Iulian Mihăilă o numește pe pacientă ”ignorantă mică” și scrie că ”99% dintre români habar n-au pe ce planetă trăiesc. Habar n-au de legislație. Habar n-au nimic”.

În privința durerilor de la naștere, medicul îi scrie astfel pacientei: ”Habar n-ai despre ce vorbești. Nașterea naturală implică dureri. Negestionabile așa cum bănuiești tu. Dacă nu te poți împăca cu ideea asta mai bine nu fă copii”.

Sursa foto: vranceamedia.ro

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.