Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic DSP Teleorman despre copilul suspect de coronavirus: A făcut febră 39,4

Monitorul de Cluj
concediu medical

Medicii epidemiologi din Teleorman spun că tatăl copilului suspect de coronavirus a venit marțea din Lombardia, Italia, iar micuțul se simte rău de duminică, înainte de sosirea părintelui. În ultimele ore febra a ajuns la 39,4 grade, a fost consultat iar în prezent starea sa este stabilă.

Potrivit Luminiței Dumitrașcu, medic epidemiolog DSP Teleorman, copilul a avut, în ultimele ore febră 39,4. Tatăl său s-a întors din Lombardia marți, însă copilul se simte rău de duminică, înainte de sosirea sa în țară.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

„Este vorba despre un copil de 10 ani, contact directul cu tatăl care a circulat în Lombardia, zonă de carantină în Italia și care are o stare febrilă. Se pare că a fost bolnăvior de duminică. Tatăl a venit marți din Lombardia. Chestiunea este că starea copilului s-a agravat, a vărsat de vreo 2-3 ori azi noapte și a făcut un 39,4 grade de dimineață, l-au adus conform procedurilor, cu izoletă, cu mașină de pompieri, cu toate precauțiile. L-a consultat doctorița în care de gardă, l-a stabilizat puțin și a constatat că starea copilului nu este atât de gravă. I s-au recoltat probe pentru diagnosticul de coronavirus”, a declarat Luminița Dumitrașcu, medic epidemiolog DSP Teleorman.

Potrivit acesteia, după ce vor sosi rezultatele, în situația în care este vorba de coronavirus, copilul va fi trimis la Institutul Matei Balș din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.