Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii de familie vor primi câte 15 doze de vaccin pe zi

medo.ro
Medic de familie

Fiecare medic de familie care se va implica în campania de vaccinare va primi câte 15 doze pe zi, spune președintele Asociației Municipiilor din România, Emi Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.

„În privința medicilor de familie, mesajul premierului, dar și al ministrului Sănătății a fost foarte clar - din 4 mai vor primi medicii de familie dozele de Johnson & Johnson și vor putea realiza această vaccinare. Important e ca ei să se implice, fiindcă e voluntară activitatea - nu pot fi obligați, dar noi vom face o campanie pe lângă ei. Fiecare medic de familie va primi câte 15 doze pe zi”, spune Emil Boc.

La rândul său, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, precizează că încă se negociază suma acordată pentru fiecare doză administrată de medicii de familie.

„Cu toții fac același job - și medicii arondați centrelor de vaccinare, ca și medicii de familie. Cred că ar trebui să fie o formă unitară de remunerare a acestor persoane”, adaugă Pucheanu.

Premierului Florin Cîțu s-a întâlnit, luni, cu reprezentanții Asociației Orașelor și Municipiilor din România, pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID - 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.