Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic infectat cu coronavirus: de la tratament starea mea generală se înrăutățea

Dr. Anatol Burlacioc, medic la Spitalul Județean de Urgență Suceava, infectat cu coronavirus în focarul din spital, a explicat faptul că în timp ce lua tratamentul, starea lui de sănătat se înrăutățea constant și tocmai de aceea a fost nevoit să se oprească.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 34: 'Nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spus că aţi vorbit cu Farmec. Nu aţi vorbit cu nimeni'

"Uite că m-a afectat și pe mine și reacția organismului a fost una importantă. Ziua în care m-am simțit cel mai rău a fost duminica trecută. Am avut și fizic, și psihic o stare proastă pentru că aflasem că sunt pozitiv și aveam acea stare gripală: cefalee, subfrebilitate, transpirații.

Am luat cinci doze de tratament. Sunt aceste pastile, am oprit tratamentul. Nu mai puteam să le iau. Starea mea generală se înrăutățea în loc să se îmbunătățească", a declarat dr. Anatol Burlacioc, medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, informează Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.