Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 34: 'Nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spus că aţi vorbit cu Farmec. Nu aţi vorbit cu nimeni'

dana budeanu

A apărut episodul 34 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu continuă dezvăluirile despre Spitalul Universitar, dar trece şi la problema contractelor de achiziţii şi a economiei care este momentan blocată. Luat în vizor este ministrul Economiei, Virgil Popescu, cel care afirma recent că firma Farmec va produce biocide pentru spitale, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Din episodul de azi:

"De când e Cîrstoiu la Universitar, pe toate canalele TV, toată lumea a observat campania de PR pentru cocotele Tătaru şi Moldovan. Pe lângă ei, un căţeluş mic, schelălăind, Cîrstoiu. I se ia şi lui câte un interviu. Ce să ne spui? V-am arătat eu ieri. Ăsta este începutul. Am înţeles că ieri aţi făcut criză de isterie în spital că de unde avea Dana Budeanu la prima oră poza cu angajatul dvs. care a ieşit în costumul de protecţie, cu tot cu corona, la magazin. Asta e întrebarea dvs? Eu am o arhivă, nu o poză. Sursele mele din MS şi din Spitalul Universitar le depăşesc înzecit pe ale dvs. De ce? Pentru că în momentul în care un sistem e construit pe corupţie şi pe nepotism, aia e atmosfera."

"Şi la PSD, şi la PNL, angajările, punerile pe funcţii se fac la fel. Doar aşa se face tot. Ăştia dau afară pe ăia şi îi pun pe ai lor, care toţi sunt rude, prieteni, parteneri de afaceri."

"Domnu' Cîrstoiu, nu mai vociferaţi. Eu nu am trei poze din Spitalul Universitar. Eu am aşa: tot ce este penal şi se întâmplă în Spitalul Universitar. Am acte, am tot. V-am explicat de 100 de ori. Eu sunt o fată de treabă, mie nu-mi place să ne spunem combinaţiile, să ne spunem amantele. Astea sunt nişte prostii. Veniţi cu ceva concret, care să spună ceva."

"Ţie nu ţi-e ruşine că te-a pus în funcţia aia mă-ta, tac-tu, văru-tu? Nu ţi-e ruşine să te trezeşti dimineaţa, să ştii că eşti un zero, că nu ai făcut nimic? Voi ăştia cum e Cîrstoiu... nu ţi-e ruşine să te uiţi în oglindă dimineaţa, să ştii că au sunat unii să te pună acolo, că s-au făcut presiuni?"

"Toţi sunt la fel, toţi politicienii îşi aduc copiii, amantele în funcţii. Domnul Grumaz, tatăl, este consilierul domnului Orban. Bravo! Fostul şef STS, habar n-am. Fiul domnului Grumaz are contract cu Spitalul Universitar şi nu numai. Eu nu am nicio problemă, dar nu mai măcăniţi. Nu mai plătiţi campanii de PR. Oamenii stau în case sechestraţi, nimeni nu face nimic, nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spun că aţi vorbit cu Farmec etc. Nu aţi vorbit cu nimeni."

"Nimeni, prin ordonanţa militară, nu a interzis mersul la serviciu. Toţi cei care au adeverinţă de la serviciu pot ieşi din casă. De ce aţi oprit economia? De ce nu se produce mâncare? De ce oamenii nu lucrează în agricultură? Merkel a anunţat ieri că îi aşteaptă pe toţi românii să meargă pe câmp în Germania. Îngropaţi România. Într-o lună nu veţi mai putea gestiona ce se întâmplă. O să fie două milioane de şomeri. În aprilie nu se ia caşcavalul. Voi aveţi impresia că stau ăştia cuminţi în casă, fac o ciorbă... Din aprilie nu se mai iau banii. Ce faceţi? Fiecare producător să-şi împartă angajaţii în trei schimburi şi să se iasă la serviciu în toate domeniile. Reţineţi: asta e o naţie de putori. Lăsaţi putorile, că ăia o să iasă la muncă de foame. Faceţi dracu' o celulă să vedeţi ce soluţii găsiţi. Degeaba ţineţi oamenii în casă dacă nu produci nimic. Pe noi nu ne va ajuta nimeni. Noi nu avem bani să ajutăm firmele, nu avem nimic. Oamenii trebuie să iasă să producă.

Aţi minţit cu Farmec. V-aţi bătut joc, aţi minţit public. Farmec nu produce nimic pentru România, deşi are capacitatea să producă pentru toată ţara. Ce se întâmplă? Cine nu vă lasă? Sunt contracte deja semnate pentru biocide? Oricum sunt plătite, să vină! A, nu mai sunt bani la buget, pentru că aţi dus la 7 securişti? Toate firmele care se cunosc că sunt a lui X sau a lui Y sunt ale unor fraieri. Despre şmecherii securişti nu se aude nimic. Ăştia sunt unii aruncaţi, să se afle de ei prin presă. Numai despre un securist bou se află ceva."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.