Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic, ironii după ce Patriarhul Daniel s-a vaccinat: 'Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Patriarhul Daniel

Cardiologul Vasi Rădulescu a ironizat anunțul Patriarhului Daniel că s-a vaccinat împotriva Covid, după aproape un an de la declanșarea campaniei de vaccinare.

„Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor. S-au folosit de cipurile băgate în vaccin. Unde mai pui că acoperișul Catedralei Mântuirii Neamului e din cupru, având o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel, astfel că aici se pot căuta nu doar microbi, dar și particule elementare!”, a scris medicul Vasi Rădulescu.

Vasi Rădulescu a adus aminte și de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care nu s-a vaccinat nici acum anti-Covid.

„BOR transmite oficial că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. E cea mai puternică declarație de până acum și un exemplu formidabil pentru creștinii ortodocși.

Primăria Capitalei nu transmite nimic despre Nicușor Dan, care trebuie să facă niște analize înainte de vaccinare. La aproape un an de când avem vaccinurile. Analize care nu sunt deloc necesare. Bine, sunt. Ca o veșnică scuză.”, a scris cardiologul, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.