Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic prins în flagrant luând mită după un apel la telverde anticorupţie

medic spaga mita

Un medic din cadrul Spitalului Municipal din Tecuci a fost prins, vineri, în flagrant de către ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Galaţi, în timp ce a primit cu titlu de mită sumă de 500 lei de la o persoană denunţătoare, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Biroul de Informaţii şi Relaţii Publice a DGA. 

Potrivit sursei citate, în schimbul banilor medicul i-a promis denunţătoarei că nu va plăti taxele aferente perioadei în care a fost spitalizată. Fapta a fost sesizată vineri în jurul orei 09,30 la Linia telverde anticorupţie 0800.806.806, acţiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu maximă operativitate la numai trei ore de la efectuarea apelului telefonic. 

"Din cercetări a rezultat faptul că medicul i-a precizat denunţătoarei că suma de bani solicitată reprezintă o 'atenţie' pentru menţiunile pe care le-a făcut în fişa de internare şi în baza cărora aceasta nu va fi nevoită să plătească taxa de spitalizare. Medicul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", se menţionează în comunicat. 

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Galaţi.

Citeşte şi: OFICIAL - De ce tânăra bolnavă de scleroză multiplă nu mai primeşte pensie. Noi precizări ale Ministerului Muncii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.