Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii de familie din Olt încep vaccinarea cu doze din serul Janssen

smartradio.ro
vaccin moldova multime

Vaccinarea anti-COVID în cabinetele medicilor de familie din judeţ a început în această săptămână, cu ser Janssen (Johnson & Johnson), în ultimele 24 de ore fiind administrate primele 25 de doze din acest vaccin, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Din datele transmise marţi de DSP, reiese că în judeţul Olt 38 de medici de familie şi-au dat acordul pentru implicarea în campania de vaccinare anti-COVID cu produsul biologic Janssen, scrie Agerpres.ro.

"Direcţia de Sănătate Publică Olt a distribuit medicilor de familie implicaţi în campania de vaccinare anti-COVID produsul biologic: vaccin Janssen (Johnsson &Johnsson), antidotul, materiale sanitare şi materiale de protecţie necesare desfăşurării campaniei în condiţii corespunzătoare. De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID cu produsul biologic Janssen (Johnson & Johnson) au fost realizate 25 doze de vaccin", a precizat sursa citată.

În judeţul Olt, de la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent au fost vaccinate cu prima doză aproape 54.300 de persoane iar circa 37.400 de persoane au primit şi doza de rapel.

Ritmul de vaccinare a crescut în ultimele 24 de ore, când au fost administrate 1.676 de doze de vaccin, faţă de zilele anterioare, când se administrau până la 1.500 de doze în 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.